camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Formulare necesare inscrierii la concursurile organizate de UAT Mioveni in vederea angajarii:

Medic specialist medicină generală/medicină de familie

Primăria oraşului Mioveni, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeteminată a postului cu normă întreagă de medic specialist medicină generală/medicină de familie cu drept de liberă practică la Serviciul asistență medicală unități de învățământ din cadrul instituției.

Detalii & bibliografie

Consilier juridic, clasa I - Urmarire venituri

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție temporar vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului urmărire venituri persoane juridice, la Biroul Urmărire Venituri.

Detalii & bibliografie

Selectie dosare

Rezultat proba scrisa

Rezultat interviu

Rezultat final concurs

Politist local, clasa I, gradul profesional asistent

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice specifice de execuție de polițist local, clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul Biroului Control comercial, disciplina în construcții și afișaj stradal, protecția mediului, la Serviciul Poliția Locală.

Detalii & bibliografie

Asistent medical, debutant, în cadrul Serviciului asistență medicală

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi vacante de natură contractuală de asistent medical, debutant, în cadrul Serviciului asistență medicală unități de învățământ și a unui post vacant de natură contractuală de asistent medical, debutant, în cadrul creșelor din orașul Mioveni.

Detalii & bibliografie

Rezultat selectie dosare

2 posturi inspector, clasa I, DEL

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 2 funcții publice vacante din cadrul Compartimentului proiecte europene, finanțări nerambursabile.

Detalii & bibliografie