camere Ziarul de Mioveni Protectia datelor

RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENI - CÂȘTIGĂTORII

RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENIPe o vreme caniculară, iubitorii sportului pe patru roţi au avut ocazia să asiste la un spectacol automobilistic, desfășurat la Mioveni pe 22 și 23 iunie 2019.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv, AS Sprint Club Mioveni în parteneriat cu Primăria Orașului, Consiliul Local, Centrul Cultural Mioveni și Sevicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Iată câștigătorii:
Junior I -

 • Locul 1 - Constantin Andrei
 • Locul 2 - Pleșa Denis
 • Locul 3 - Nedelcu David

Junior II -

 • Locul 1 - Talianu Alexandru
 • Locul 2 - Sîrbu Patricia
 • Locul 3 - Stan Andrei

Buggy 1600 -

 • Locul 1 - Lambescu Tiberiu

H1 -

 • Locul 1 - Gheorghe Alexandru
 • Locul 2 - Dorin Bărnuș
 • Locul 3 - Gheorghe Liviu

H2 -

 • Locul 1 - Luca Ciprian
 • Locul 2 - Tomulescu Andrei
 • Locul 3 - Boncescu Robert

H3 -

 • Locul 1 - Ticuță Gheorghe
 • Locul 2 - Pleșa Mihai
 • Locul 3 - Ungureanu Gabriel

H4 -

 • Locul 1 - Marin Gabriel
 • Locul 2 - Ispas Lucian
 • Locul 3 - Brescan Alexandru

Evenimentul s-a desfăşurat sub egida Zilelor oraşului Mioveni

Free Joomla Lightbox Gallery

Distracție și mișcare în aer liber, la Mioveni

The Holy ColorÎn paleta distracțiilor pregătite pentru ediția 2019 a Zilelor Orașului Mioveni se adaugă încă una, ce va da culoare, la propriu, evenimentului.

"Cursa Mioveniului: The Holy Color" este un cros inedit, ce propune participarea indiferent de vârstă sau de aptitudini sportive, care promovează mișcarea în aer liber și a bucuria de a fi împreună cu prietenii, în mijlocul comunității din Mioveni.

Ingredientele rețetei de succes vor fi râsetele, zâmbetele de bucurie și de încântare declanșate la încheierea cursei, când participanții se vor "lupta" cu pudră colorată, pe care o vor arunca unii spre alții, pe vibrații electrizante de muzică electronică.

"Cursa Mioveniului: The Holy Color" va avea loc duminică, 30 Iunie, de la ora 09:00, iar startul se va da pe Platoul Casei de Cultură Mioveni.

Ziua Eroilor a fost marcată la Mioveni

ziua eroilor 2019Ziua Eroilor a fost marcată joi, 6 iunie 2019, în Mioveni prin ceremoniale religioase, depuneri de coroane de flori şi scurte programe artistice prezentate de elevi de la unitățile de învățământ din oraș.

Oficialități locale, județene, parlamentari , veterani de război,cadre militare, funcșionari publici și membri ai societăților cultural – patriotice au venit să-și exprime recunoștința față de cei care au căzut de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării.

Manifestările prilejuite de Înălțarea Domnului- Ziua Eroilor au fost organizate de către Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni.

Free Joomla Lightbox Gallery

Motoare turate, muzica rock și super distracție la Mioveni!

mmm1234Sub egida Zilelor orașului Mioveni, în perioada 22 – 23 iunie, în zona de Picnic Făget, se va organiza prima ediție a Rock’n’Ride Festival.

Rock’n’Ride Festival se dorește a fi un eveniment de excepție, organizat de oameni de calitate, în aer liber, unde natura, motocicletele și rock-ul sunt într-o armonie perfectă. Vedetele Festivalului Rock’n’Ride vor fi trupele Trooper şi My Queen Tribute by Dan Helciug. Printre cei care vor susţine concerte în cadrul Festivalului mai sunt trupe precum Olly of Queens, Fără Vise şi Kunnstra.

Sâmbătă, 22 iunie, festivalul va fi deschis la 10:30 cu o expoziţie moto pe platoul Centrului Civic Mioveni, urmând ca la 13:00 să se plece în paradă către Parcul de Picnic Făget. La 16:00 vor începe jocurile şi concursurile specifice unui festival moto-rock, iar de la 18:00 vor urca pe scenă Kunnstra, Olly of Queens, Fără Vise, My Queen şi Trooper.
Distracţia va continua cu o cântare folk în jurul butoaielor cu foc până dimineaţa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, tiroliană, paintball, parcare, zonă de food & drink, jocuri şi concursuri moto, dar şi zone de relaxare. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la hotelurile şi pensiunile din zonă.

CUPA INSTITUȚIILOR PUBLICE DIN ORAȘUL MIOVENI LA DARTS

Joi, 6 iunie 2019, reprezentanţii instituţiilor publice din Mioveni s-au confruntat în cadrul celei de-a patra ediţii a Cupei Instituţiilor Publice din orașul Mioveni la Darts.
Concursurile s-au desfăşurat la simplu, în sistem piramidă simplă, atât feminin, cât și masculin, iar câștigătorii au fost premiaţi de organizatori.
Iată câștigătorii :
Feminin:
Locul I Păunescu Simona – SC Servicii Edilitare Mioveni
Locul II Fulger Nicoleta– Poliția Locală Mioveni
Locul III Cochinescu Mihaela – Școala Gimnazială “George Topârceanu” Mioveni
Locul III Iorga Valentina– SC Servicii Edilitare Mioveni

Masculin:
Locul I Buidan Mihai- Penitenciarul Colibași.
Locul II Zabaloteanu Alin – Liceul Tehnologic Mioveni
Locul III Roșoaga Adrian– Consiliul Local Mioveni
Locul III Daniel Nițu – Penitenciarul Colibași.

Evenimentul a fost organizat de către CS Darts Mioveni, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Mioveni.
Vineri, începând cu ora 10.00, la Pensiunea Raxand Mioveni va avea loc și ediția a III-a a Cupei Presei din județul Argeș la Darts.

darts 1 darts 2 darts 8