camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Spectacol de excepție susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Vâlcea și de către naista Claudia Iordache

ziua femeiiDoamnele și domnișoarele din Mioveni (și nu numai) sunt invitate la un spectacol, organizat în cinstea Zilei Internaționale a Femeii, de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni.

Astfel, Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea ne invită duminică, 7 martie 2021, cu începere de la ora 19:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, la un concert simfonic extraordinar.

Pe scenă va urca și cunoscuta naista Claudia Diaconu-Iordache, iar programul va cuprinde pagini orchestrale de largă popularitate, muzică din filme, muzică pop, transcripţii.

Preţul biletului la acest concert va fi de 30 de lei.

Acestea se găsesc, în limita locurilor disponibile, la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 - 16.00, iar vineri între orele 8.00 - 14.00.

Spectacolul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță privind contextul pandemic actual.

Sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare la blocul C Grup Scolar

În acest moment, lucrările de amenajare la Blocul C de la Grupul Școlar Mioveni sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial.

Prin remodelarea spațiilor existente și mansardare se vor obține 59 de unități de locuit, respectiv 10 apartamente de 2 camere și 49 de garsoniere.

Investiția se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care nu își permit să cumpere sau să închirieze o casă de pe piața liberă.

Criteriile de acces la aceste locuințe vor fi stabilite de către Consiliul Local Mioveni.

Proiectul este finanțat de către Primăria orașului Mioveni și are ca termen de finalizare 36 de luni.

Lucrările de amenajare au început în data de 15 iulie 2020.

img 5217 img 5220 img 5223

CS Dacia întâlneşte Rapidul în Liga Florilor

cs dacia mioveni 2021Etapa a X-a a Ligii Florilor vine cu o nouă provocare pentru handbalistele antrenate de Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe.

Miercuri, 17 februarie, sportivele din Mioveni vor juca din postura de gazdă meciul cu Rapid, programat de FRH, la Sfântu Gheorghe, pe Sepsi Arena.

Înainte de această etapă, CS Dacia ocupă locul 11 în clasament cu 9 puncte, în timp de Rapid este pe locul 10, tot cu 9 puncte.

Partida va începe la ora 12,45 și va fi transmisă pe platforma de live streaming https://tv.frh.ro!

Emilia Dorobanțu și “Plăieșii”, concert extraordinar la Mioveni

1Duminică seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia Mioveni, cei prezenți au avut parte de un concert de excepţie oferit de Emilia Dorobanțu(acompaniată de Taraful “Cătălin Iancu”) și Ansamblul Etnofolcloric “Plăieșii“ din Chișinău.

Spectatorii au avut parte de un adevărat regal muzical în care cireașa de pe tort a fost recitalul extraordinar oferit de invitații serii.

“Plăieșii” și maestrul Nicolae Gribincea au adus spectatorilor două ore de muzică populară autentică, iar luminile si grafică personalizată, toate special concepute au făcut un show unic și inedit.

Alături de invitații serii a fost și Ansamblul Folcloric "Plai de Dor" al Centrului Cultural Mioveni.

Evenimentul a fost susținut de Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni și s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de siguranță privind contextul pandemic actual.

Free Joomla Lightbox Gallery

Concurs de Dragobete, la Mioveni! Câștigă o cină romantică, o ședință foto și o invitație la un super spectacol!

Concurs DragobeteCu ocazia sărbătorii iubirii la români -”Dragobetele”, cuplurile îndrăgostite pot să participe la un concurs inedit - „Surprinde-ți iubirea!”

Invitația vă este lansată de Centrul Cultural, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.

Cei interesați să participe pot intra pe pagina de facebook a Centrului Cultural Mioveni - https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ şi pot arată lumii că sunt îndrăgostiți.

Competiția se va desfășura în perioada 15 – 24 februarie 2021, iar cuplurile îndrăgostite sunt provocate să realizeze o fotografie împreună cu persoana iubită.

Premiile puse în joc vor fi o cină romantică, o ședință foto tematică și o invitație dublă la spectacolul susținut de Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Vâlcea, ce se va desfășura duminică, 7 martie 2021.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina de facebook a instituției: https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ.