camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Înotătorii din Mioveni, în competiție

inotatoriÎnotătorii de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătiţi de profesorul Viorel Ciobanu și de instructorul Andreea Andrei, vor participa în perioada 24-29 noiembrie 2020, la Campionatul Național de Înot(cadeți 12-14 ani) ce se va desfășura la Bazinul Olimpic din Târgoviște.

Raisa Pătrașcu și Rareș Mirea sunt sportivii care vor concura pentru clubul argeșean.

Conducerea clubului le urează mult succes!

Impozitele și taxele pot fi achitate și online

plata onlineConducerea Primăriei Mioveni informează contribuabilii că impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea "Primăria oraşului Mioveni" din lista de instituţii.

Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor, utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online(SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Perioada de implementare pentru proiectul ”Atreet Art” a fost extinsă!

sedinta street art 2020Așa cum v-am informat, la finalul anului 2019 orașul Mioveni s-a alăturat altor state partenere din Europa: Albania, Bosnia si Herzegovina, Cehia, Germania, Italia, Kosovo, Letonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia si Slovenia pentru realizarea proiectului STAR – STreet ART.

Proiectul propune folosirea artei stradale pentru a oferi o metodă de înfrumusețare a zonelor degradate sau industriale prin implicarea comunităților locale, dorind totodată să promoveze incluziunea socială prin mesajul transmis. Street art este o formă de exprimare artistică ce permite implicarea comunităților și regenerarea imaginii anumitor zone și poate dezvolta sentimentul de identitate, solidaritate și înțelegere reciprocă.

În contextul pandemiei de SARS-CoV-2, demersurile acestui proiect au fost încetinite, întâlnirile oficiale și atelierele propuse fiind anulate și înlocuite cu conferințe video și ședințe online.

În data de 12 noiembrie a avut loc o astfel de ședință online cu reprezentanții partenerilor de proiect, al cărei principal subiect de discuție a fost prelungirea perioadei de implementare a proiectului cu până la 6 luni(termenul de finalizare al proiectului a fost extins până în aprilie 2022).

La discuțiile purtate, orașul Mioveni a fost reprezentat de Claudiu-Robert Dutulescu, Manager al CNIPT Mioveni.

Alegeri pentru desemnarea delegatului sătesc de la Clucereasa și Făgetu în Consiliul Local Mioveni

atentieMarți, 17 noiembrie, de la ora 17.00, la Gradinița Clucereasa, se convoacă cetățenii cu drept de vot din satul Clucereasa, orașul Mioveni, la adunarea sătească pentru alegerea delegatului sătesc.

Tot marți, de la ora 18.30, în clădirea Multifuncțională din cartierul Făgetu se va alege delegatul sătesc ce va reprezenta satul Făgetu în Consiliul Local Mioveni.

Potrivit prevederilor legale, „alegerea delegatului sătesc se face cu majoritatea voturilor celor prezenți la aceste adunări”.

Ședințele se vor desfășura în condiții de siguranță necesare impuse de epidemia de COVID 19.

S-a stabilit componenţa comisiilor din Consiliul Local Mioveni

sedinta1 comisii sedinta2 comisii sedinta3 comisii

Întruniţi, joi, 5 noiembrie 2020, în prima şedinţă extraordinară din acest mandat, aleşii locali au votat constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Mioveni pentru mandatul 2020-2024.
S-a definitivat componența membrilor celor 4 comisii de specialitate, astfel:

Comisia 1.
1. Mandu Ion - Președinte
2. Drăgușinoiu Valentina - Secretar
3. Minciunescu Bogdan
4. Drăgușin Claudia-Maria
5. Nicolae Octavian

Comisia 2.
1. Didiță Gheorghe - Președinte
2. Barangă Ion - Secretar
3. Corcodel Ionuț
4. Fîlfănescu Sorin Ion
5. Pîrvu Ovidiu

Comisia 3.
1. Popescu Cornel - Președinte
2. Gogoescu Georgiana - Secretar
3. Nilă George Constantin
4. Fulger Nicolae
5. Hodoș Dan Adrian

Comisia 4.
1. Coman Georgică - Președinte
2. Țurlea Ciprian - Secretar
3. Stănel Ionuț Cosmin
4. Năstase George Marius

Ședința care a avut loc la Centrul Cultural Mioveni s-a desfășurat în condițiile de siguranță impuse de pandemia actuală.