camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Joi, 08.04.2021, se aprobă bugetul orașului Mioveni

1Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, la Centrul Cultural Mioveni, joi, 8 aprilie 2021, la ora 17.00.

Vor fi discutate și supuse votului, printre altele, aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al orașului Mioveni pe anul 2021, precum și estimările acestora pentru anii 2022-2024; aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2021 al  Societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, al  SC Servicii Generale Mioveni SRL, al Centrului Cultural Mioveni și al Spitalului Orășenesc Mioveni.

Având în vedere normele de siguranță sanitară aplicate, locurile din sală sunt limitate, însă cetățenii orașului au posibilitatea să urmărească direct dezbaterea pe pagina de facebook a instituției: https://www.facebook.com/primariaorasuluimioveni , dar și pe alte canale media.

Amintim că miercuri, 31 martie, la Centrul Cultural Mioveni, a avut loc dezbaterea publică a Bugetului Orașului Mioveni pe anul 2021 și prezentarea listei cu principalele investiții pe care Consiliul Local le propune spre realizare.

Dezbaterea a fost transmisă live pe pagina de facebook a Primăriei orașului Mioveni, iar cetățenii și-au exprimat propunerile direct în comentariile la transmisie ori la  adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Toate solicitările și proiectele fezabile, care sunt necesare fiecărei zone din oraș, vor intra pe lista de investiții, însă este nevoie de timp pentru parcurgerea legislației, aprobarea surselor de finanțare și proiectarea lor în timp.