camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

A început activitatea de identificare a proprietarilor care și-au abandonat autovehiculele pe domeniul public

274080658 120788850514650 870557260076413503 nConform planului de acțiune, în scopul deblocării unor locuri de parcare, polițiștii locali din Mioveni au demarat activitatea de identificare a proprietarilor care și-au abandonat autovehiculele pe domeniul public sau privat al orașului.

Astfel, în perioada 21 februarie – 7 martie, Poliția Locala Mioveni va identifica și soma proprietarii, ca în cel mai scurt termen, să-și ridice autoturismele din locurile în care le-au abandonat. Totodată, în cazul în care cetățenii identifică astfel de mașini și au indicii certe că sunt abandonate, sunt rugați să informeze Poliția Locală Mioveni.

Conform legii este considerat vehicul abandonat, vehiculul de orice categorie, aflat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale sau pe spațiile private comune administrate de Asociațiile de Proprietari, de cel puțin 6 luni, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice că acesta nu respectă condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice.