camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

"Pentru tine, femeie!" - la Mioveni cântă Vlăduța Lupău, Viorica și Ioniță de la Clejani!

vladuta lupauCu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria orașului au pregătit un eveniment de excepție, conceput atât pentru doamne, cât și pentru domni, la care participă artiști inspirați de universul feminin. Evenimentul va avea loc duminică, 6 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Mioveni.

În compania artiștilor Vlăduța Lupău împreună cu Rapsozii Maramureșului și Viorica de la Clejani alături de Ioniță și Taraful de la Clejani, vă garantăm o seară de neuitat, pe care să o petreceți la Mioveni! Atmosfera va fi completată de Ansamblul “Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni și de Ansamblul Profesionist “Dorul”.

Biletele se vor pune la vânzare începând de luni, 28 februarie, la Centrul Cultural Mioveni, iar în ziua spectacolului se vor găsi și la Sala Sporturilor Mioveni. Prețul unui bilet este 20 lei. Accesul în sală este condiționat de normele de sănătate impuse de situația pandemică, în limita admisă a locurilor disponibile.