camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

Aproximativ 250 de voluntari au curăţat zonele verzi din orașul Mioveni

25A devenit deja o tradiție ca, în fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș, serviciile publice și Penitenciarul Mioveni să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 600 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură, de cei aproape 250 de voluntari, care au răspuns apelului autorităților, sâmbătă, 16 aprilie 2022.

Aceștia s-au alăturat acestei acțiuni de ecologizare astăzi, în fața Primăriei Mioveni, unde au primit mănuşi de protecție şi saci de plastic, apoi echipele s-au deplasat fiecare în zona vizată.

Zonele din Mioveni vizate au fost Parcul Tineretului, Colibași – Valea Neagră, Zona Picnic Făget, Racovița – Pod Getica, Parc Penitenciar și malul Râului Argeșel etc.

Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei și a SC Financiar Urban, iar angajații Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL au asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Scopul acestei acțiuni a fost acela de a promova un comportament responsabil față de mediu în rândul cetățenilor orașului.

Conducerea Primăriei le mulțumește voluntarilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice!

Free Joomla Lightbox Gallery