camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred prog bebelusul Harta interactiva

Anunț privind aprobarea ”Strategiei de transformare digitală a Orașului Mioveni, pentru perioada 2022-2027

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se aduce la cunoștință publică următorul proiect de act normativ:

Aprobarea ”Strategiei de transformare digitală a Orașului Mioveni, pentru perioada 2022-2027”

Proiectul de hotărâre, mai sus amintit, cu documentația de bază poate fi consultat:

  • Pe site-ul Primăriei orașului Mioveni la adresa : www.emioveni.ro - secțiunea Transparență Decizională.
  • La sediul Primăriei orașului Mioveni (panou de afișaj).

Proiectul de hotărâre se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la compartimentul Relații Publice.

Potrivit art. 7, alin.(2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, ”Anunţul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoştinţa publicului, în condiţiile alin. (1), cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre avizare de către autorităţile publice.”

În conformitate cu prevederile art.7, alin.4 din Legea nr. 52/2003, începând cu data afișării și până la data de 21.11.2022 se pot transmite în scris propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile și opiniile privind proiectul de hotărâre, se vor transmite:

  • Prin comentarii pe pagina de internet a Primăriei la adresa www.emioveni.ro – secțiunea Transparență Decizională,
  • Prin scrisori transmise prin poștă la adresa Primăriei Orașului Mioveni, bulevardul Dacia, nr.1, orașul Mioveni, județul Argeș, cod poștal 115400;
  • Depuse la Compartimentul Relații Publice.

Persoanele sau organizațiile interesate care transmit în scris propuneri/sugestii sau opinii cu privire la un proiect de hotarâre supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului. (art.7, alin. (6) din Legea nr. 52/2003)

Opiniile tuturor factorilor interesați de acest proiect de hotărâre vor fi analizate pentru a definitiva o formă finală a proiectului ce va fi înaintat Consiliului Local Mioveni.

Persoana responsabilă cu privire la primirea propunerilor, sugestiilor și opiniilor formulate și transmise în scris, cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice: Comănescu Maria.

Așteptăm cu interes poziția dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum și propunerile și observațiile dumneavoastră ce vor purta mențiunea: ”Recomandare la proiectul de hotărâre privind aprobarea ”Strategiei de transformare digitală a Orașului Mioveni, pentru perioada 2022-2027”.

PRIMARUL ORAȘULUI MIOVENI,

GEORGESCU ION

Detalii:  

Proiectul de hotarare
Referatul de aprobare
Raportul de specialitate

Strategia de transformare digitală a Orașului Mioveni, pentru perioada 2022-2027