camere Protectia datelor logo ziar mic Infrastructura Alfred

La Mioveni, s-a înființat filiala Argeș a Camerei de Comerț și Industrie România-China

cci arges rom chi 2023 1cci arges rom chi 2023 2Miercuri, 22 martie, în sala mare a Centrului Cultural Mioveni a avut loc ședința de constituire a Camerei de Comerț și Industrie România-China, Filiala Argeș.

La acest eveniment au participat, alături de reprezentanți ai Primăriei Mioveni, conducerea Camerei de Comerț și Industrie România-China, reprezentanți ai secției economice ai Ambasadei Chinei la București, ai uzinei Dacia, ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ai Prefecturii, ai Consiliului Județean, ai Direcției de Finanțe, ai Vămii, parlamentari, oameni de afaceri etc.

În prezent, în România există 28 de filiale, cea din Argeș fiind a29 –a( care are deja 25 de membri). Sediul filialei se află în orașul Mioveni, Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”, etajul al doilea.

Potrivit președintelui ales Mădălina Georgescu, nou-înființata Filială de la Argeș a Camerei de Comerț și Industrie România-China vrea să devină o fereastră pentru atragerea investitorilor chinezi în județul nostru.